Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

5 Resensente resenseer Die honger reisiger deur Marié Heese

Die honger reisigerUitspraak: wortel

Marié Heese se Die honger reisiger wag op my lessenaar toe ek terugkom van ’n week lange reis deur die Karoo.

Toevallig in die week waarin dit wyd gesneeu het en ek een van die laastes was wat oor die Lootsbergpas gesukkel het voordat dit gesluit is weens sneeu en ys. My reis was op ’n einde. Presies die regte tyd om ’n bundel reis- en kosvertellings te lees, want hoewel my verstand wéét die vakansie is verby, was my lyf nog op reis.

En die reise in Die honger reisiger speel juis af in plekke waarvan ek die meeste name nog net op wêreldkaarte gesien het: Eritrea, langs die Bosporus, Figueras, Port Nouvelle…

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment