Books LIVE Community Sign up

Login to BooksLIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Books LIVE

BooksLIVESA

Announcing the Inaugural André Brink Memorial Lecture, to be delivered at this year's @FranLitFest bit.ly/1EPQRNb

Nanette van Rooyen resenseer Grilbrigade deur Fanie Viljoen

GrilbrigadeUitspraak: wortel

Fanie Viljoen, die Vrystaatse jeug- en kinderboekskrywer, het dit as missie om die jeug aan die lees te kry en dit so te hou. Hierin slaag hy met vleuels aan die voet. Opvallend van sy skryfstyl is sy trefseker woordgebruik, fantastiese verbeelding en skerp sin vir humor.

Sy mees onlangse publikasie, Grilbrigade, laat die jeug weer skrikwakkerregop sit. ’n Mens weet ook nie hoe lank Grilbrigade as onlangs bestempel sal kan word nie, want hierdie skrywer gooi kwaliteitboeke tussen vandag en môre.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment