Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Mia van Tonder resenseer Betower deur Fanie Viljoen

BetowerUitspraak: wortel

Die storie word uit Nadia se oogpunt vertel. Nadia wat seergekry het en nou haar afskuwelike geheim moet saamdra. Nadia wat deur haar ma weggestuur is uit Johannesburg om by haar ouma in Magoebaskloof te gaan woon. Nadia wat sommer op haar eerste skooldag ‘n vreemde ou met die naam Poenk ontmoet.

Poenk leer haar van die lewe en hy leer haar om die mooi in alles om haar raak te sien. En al bestaan jou lewe net uit doringbosse, dan soek jy selfs die mooi in hulle. Maar Poenk dra ook ‘n geheim diep binne sy siel rond wat net wag om te ontsnap…

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment