Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Uitnodiging: “Tuin van Digters” by Breytenbach Sentrum

Uitnodiging - Tuin van Digters by Breytenbach Sentrum

 
Die Breytenbach Sentrum bied op Saterdag, 15 September, die “Tuin van Digters” aan. Dié daglange inisiatief waartydens digters oor hul werk kom gesels en voorlees, is ter viering van die sentrum se digterstuin. In hierdie tuin word Afrikaanse gedigte van verskeie digters op interessante maniere uitgebeeld.

Vi' Adam Small: 'n DigbundelHanekraaiDie elektries gelaaide handI've Come to Take You HomeGrond/SantekraamKry my by die gewone plek aguur

Hoogtepunte van die program sluit in die huldiging van die ontslape digter Gerrit Komrij, die bekendstelling van ‘n huldigingsbundel ter viering van die Hertzogprys wat vanjaar aan Adam Small toegeken word, gespekke met Ronelda Kamfer en Loftus Marais oor hul nuutste bundels en die opening van die Sentrum se digterstuin.

In die geheim van die dagTydelose getyAmper eldersSplintervlerkOewerbestaanAardling

Die opdrag aan digters wat aan die opening van die digterstuin deelneem was eenvoudig: Skryf ‘n gedig rondom die tema, “Tuin van Digters”, op ‘n klip van jou keuse en kom lees dit voor tydens hierdie spesiale geleentheid. Laurinda Hofmeyr, Les Javan en Rikü Latti kom ook musiek maak.

Moenie hierdie besonderse dag misloop nie!

Besonderhede van die geleentheid

Boekbesonderhede

E-boek opsies – Laai dit nou af!


E-boek opsies – Laai dit nou af!


E-boek opsies – Laai dit nou af!


E-boek opsies – Laai dit nou af!


 

Please register or log in to comment