Books LIVE Community Sign up

Login to BooksLIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Books LIVE

BooksLIVESA

“I Remember You from Our Days in Mozambique”: Jacob Zuma Responds to Mia Couto in an Open Letter bit.ly/1IQiaJl #Xenophobia

Ampie Coetzee resenseer Teen die lig deur Hennie Aucamp

Teen die ligUitspraak: wortel

Hennie Aucamp is veral bekend vir sy kortverhale. Dit is sy hoofgenre. Hy het egter ook sketse, essays en lirieke vir kabaret geskryf. Aanvanklik is hy nie as digter gereken nie. Miskien was hy self daarvoor verantwoordelik. In sy 1977-bundel, Die lewe is ’n grenshotel, noem hy sy verse “ryme vir pop en kabaret”. In 1999 versamel Daniel Hugo ‘n keur uit Aucamp se “Liedtekste” onder die titel Lyflied. In die “nawoord” daarvan kla hy dat dit bloemlesers te lank gevat het om kennnis van hom te neem.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment