Books LIVE Community Sign up

Login to BooksLIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Books LIVE

BooksLIVESA

Check out a Guide to the Best Stargazing Spots in the Southern Hemisphere (Excerpt from Offbeat SA) @PRHSouthAfrica struiktravel.bookslive.co.za/blog/2015/03/2…

Anthea van Jaarsveld resenseer Die see deur Reza de Wet

Die seeUitspraak: wortel

Die veelbekroonde dramaturg Reza de Wet, sluit haar invloedryke aandeel van ’n kwarteeu aan die drama-erfenis van die Afrikaanse letterkunde af met haar drama, Die see, gepubliseer in Oktober 2011. Reeds met haar debuut in 1985 met Diepe Grond is die grondslag gelê vir ’n oeuvre gekenmerk deur uitgebreide metaforiek en multivlakkige dekoderingsmoontlikhede waarbinne tradisionele konvensies omgekeer word en daar dikwels ’n verrassende spel tussen verlede en hede plaasvind om ’n kontrasterende stem te gee aan ’n moontlike nuwe toekoms.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment