Books LIVE Community Sign up

Login to BooksLIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Books LIVE

BooksLIVESA

The winner of the 2014 @City_Press Tafelburg Nonfiction Award is Vashthi Nepaul! #openbook2014 @OpenBookFest fb.me/3fYW6ZeJ3

Marion Erskine resenseer Arendsnes deur Dirk Jordaan

ArendsnesUitspraak: wortel

Alhoewel Deon Meyer gemaklik in sy troon sit as beste Afrikaanse misdaadskrywer, is nuwe stemme besig om vinnig uit die Meyer-skadu te beweeg. Dirk Jordaan is een van hulle. Sy debuut, Die jakkalssomer, het reeds die genre aan die gons gehad ’n paar jaar terug en liefhebbers van spannende leesstof het hom dadelik gemerk as iemand om dop te hou. In Arendsnes stel Jordaan weer sy groeiende aanhangertal nie teleur nie. Die verhaal is eg Suid-Afrikaans en sy navorsing is goed gedoen.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment