Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Dewald Koen resenseer Deur die ruite van reis deur Melanie Grobler

Deur die ruite van reisUitspraak: wortel

Die digter en kunskenner Melanie Grobler debuteer in 1991 as digter met die bundel Tye en swye in die lewe van Hester H wat met die Rapport-prys bekroon word. Met die toekenning van die prys lok Grobler se poësie belangstelling vanuit talle oorde en vestig sy haarself as ’n sterk opkomende digter binne die Afrikaanse poësiesfeer. Met haar derde bundel, Deur ruite van die reis, verbreek sy ’n stilte van bykans nege jaar na die verskyning van Die waterbreker in 2004 wat op sy beurt groot opspraak verwek het.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment