Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Melt Myburgh resenseer Diva deur Isa Konrad

DivaUitspraak: wortel

Isa Konrad is ’n gesoute skrywer van agt romanses en twee spanningsromans. Die skrywer is gebore in Namibië en woon afwisselend in Suid-Afrika en Switserland. Zürich is die ruimte waarin haar jongste spanningsverhaal, Diva, afspeel.

Die opset is ambisieus genoeg om lesers hul lippe te laat aflek. Die Suid-Afrikaans gebore hoofkarakter, Deborah Deysel, is ’n wêreldberoemde operasangeres wat woon in ’n villa wat sy geërf het van ’n Switserse gravin.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment