Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Jonathan Amid resenseer ’n Ander mens deur Zirk van den Berg

’n Ander mensUitspraak: wortel

Dis taamlik laat om op te merk dat Suid-Afrikaners eenvoudig nie genoeg kry van die rillers wat Deon Meyer, Francois Bloemhof en kie al vir nagenoeg twee dekades (ja, jy’t reg gelees) oplewer nie. Dit is waar dat die genre hom uitstekend leen tot sosiopolitieke kommentaar. Daar is natuurlik ook die tipe ontvlugting te vinde wanneer ’n skurk aan die pen ry vir sy wandade, iets wat nie aldag in ons samelewing die geval is nie. Die genre bied egter ook aan skrywers die geleentheid om ’n boeiende storie sonder tierlantyntjies te vertel, met die wete hulle nie noodwendig Betrokke Literatuur hoef te bied nie.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment