Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Lani Bredenkamp resenseer Laslap en kwilt deur die Suid-Afrikaanse Kwiltersgilde

Laslap en kwiltUitspraak: wortel

Hierdie boek is beslis uniek in die samevatting van meesterkwilters van Suid-Afrika se vertolkings oor ons eie antieke kwilte. Daar word geslaag in die doel om die vindingrykheid van ons voorgangers se kreatiwiteit aan lesers oor te dra. Dit skep ’n verwondering oor wat vermag kon word met heel moontlik beperkte middele wat tot hulle beskikking was. Vir doeleindes van hierdie boek is vyftien antieke kwilts uit museums geselekteer en die woord kwilt is hier baie los vertolk; daar is byvoorbeeld gekwilte babaskoentjies en Voortrekkerkappies ingesluit.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment