Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Danila Liebenberg resenseer Danda deur Chris Barnard

DandaUitspraak: wortel

Só dikwels hoor mens die versoek vanaf jonk en oud vir riglyne om ’n boek te skryf. Só dikwels gee mens algemene riglyne. Maar Danda, ’n jeugboek deur Chris Barnard, staan soos ’n landmerk uit op die soekpad na skryf.

Hoekom ek tot die derde druk van Danda gewag het voor ek dit vir die eerste keer gelees het, kan ek net die self voor kwalik neem. Want oornag kan ek aan almal wat na skryfriglyne soek, jonk en oud, sê: Lees Danda, want hierdie uithalerboek wys jou wat ware skryfkuns regtig is.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment