Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Louise Viljoen resenseer Nuwe Stemme 5 saamgestel deur Heilna du Plooy en Loftus Marais

Nuwe Stemme 5Uitspraak: wortel met kritiek

Hier aan die stertkant van die jaar wil ek ook my stuiwer in die armbeurs gooi oor Tafelberg se publikasie Nuwe stemme 5, saamgestel deur Heilna du Plooy en Loftus Marais. Dit is terselfdertyd ’n geleentheid om ’n bietjie bestek op te neem van die Nuwe stemme-projek wat in 1997 begin het en duidelik ’n belangrike funksie vervul binne die landskap van die Afrikaanse poësie. Nuwe stemme het deur die jare ’n ruimte geword waarbinne skrywerstalent geïdentifiseer kan word en waarvandaan dit kan ontwikkel tot selfstandige publikasie.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment