Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Retha Fitchat resenseer Hou by die Blou deur Wim van den Berg

Hou by die Blou: 75 Jaar van die Blou Bulle RugbyunieUitspraak: wortel

Die Blou Bulle Rugbyunie en sy spanne het oor die eerste 75 jaar sedert die afstigting van die Transvaalse Rugbyvoetbalunie in 1938 gevestig as leier op die veld en in die raadsale. Die Bulls-franchise het in dié voetspore gevolg en is die enigste Suid-Afrikaanse span wat die Superrugbykompetisie gewen het – en het dit sommer drie keer reggekry! Hou by die Blou is die verhaal van dié besonderse 75 jaar, met al sy vreugde en frustrasies.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment