Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Albertus van Wyk resenseer Bouch: Through My Eyes deur Mark Boucher

Bouch: Through My EyesUitspraak: wortel

Met Mark Boucher se boek, Bouch – Through My Eyes, die eerste keer in my hand, kon ek nie help om te onthou hoe hy destyds in ’n onderhoud met ’n tydskrif vir kwaaijongens gebieg het dat hy nog nooit in sy lewe ’n boek deurgelees het nie.

Nou ja, ’n mens het nie danig boekekennis nodig om ’n suksesvolle internasionale krieketspeler te kan word nie. Dit wat jy nodig het, het Mark Boucher oorgenoeg van: ysere dissipline, deursettingsvermoë, ambisie, selfvertroue en darem ’n besondere slag met ’n bal ook.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment