Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Jan Taljaard resenseer boeke oor oorlog: Forged in Battle en Weep for Africa en nóg

Forged in BattleWeep for AfricaThe Rebel in MeKruger, Kommandos & Kak: Debunking the Myths of the Boer War
MercenariesThe Battle for Mozambique

Uitspraak: wortels

Vanjaar, ’n eeu nadat die Eerste Wêreldoorlog uitgebreek het, het daar nie net heelwat publikasies oor dié oorlog verskyn nie, maar verskeie ander konflikte is ook in heroënskou geneem. Jan Taljaard bekyk ’n paar van dié boeke.

Boeke oor oorlog kan om ’n verskeidenheid van redes boeiende leesstof wees – vir dié met ’n belangstelling in geskiedenis, mense wat self in ’n bepaalde konflik vasgevang was en nou meer wil weet oor die verloop daarvan, of die bloot avontuurlustiges en selfs maagdelike bloeddorstiges wat deur ander se ervaring ’n proesel van kartets en kruit wil hê.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment