Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Beyers de Vos resenseer Monstersaad deur Madelein Rust

MonstersaadUitspraak: Stokkie

Na aan die slot van Monstersaad vra een van die verdagtes of daar nie al te veel boeke geskryf was oor reeksmoordenaars wat sekswerkers vermoor nie. Nee, lag sy boetie Colin, die skrywer, daar kan nooit genoeg geskryf word oor reeksmoordenaars en sekswerkers nie. Dié is Madelein Rust se grappie oor haar eie onderwerp, want sy skryf juis nog ‘n misdaadsroman oor ‘n reeksmoordenaar wat sekswerkers doodmaak. Ek stem nie saam met Colin Verhoef nie – Monstersaad bewys daar kán definitief te veel boeke geskryf word oor reeksmoordenaars wat sekswerkers vermoor.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment